rbnieuw2Achter de schermen zijn de coördinatoren druk bezig met de voorbereidingen voor de indelingen van de teams voor het nieuwe seizoen. Ben je van plan volgend seizoen niet meer te voetballen bij Reiger Boys, vergeet je dan niet zo spoedig mogelijk af te melden. Afmeldingen kunnen digitaal via de website van Reiger Boys door hier te klikken.

Je ontvangt van mij altijd een bevestiging dat de afmelding verwerkt is. De afmeldingen dienen voor 15 juni 2020 binnen te zijn. Bij afmeldingen na bovengenoemde datum worden kosten in rekening gebracht voor het nieuwe seizoen.

Aanvulling vanuit het bestuur: Op dit moment weten we niet hoe het corona virus zich gaat ontwikkelen en of dit gevolgen heeft voor de competitie van volgend jaar.

Mocht blijken dat we volgend jaar niet (direct) kunnen voetballen, willen we als bestuur nadenken om financiële compensatie te geven aan leden die zowel dit seizoen (‘19/‘20) als ook volgend seizoen (‘20/‘21) lid zijn en door de Corona maatregelen minder kunnen voetballen. Echter wel onder de voorwaarden dat de financiën dat toelaten en uiteraard na goedkeuring van de leden in de ALV.

Els Wezepoel
Ledenadministratie VV Reiger Boys