vrijwilligers aprilmeijuni

Vanmiddag zijn de vrijwilligers van de maand thuis verrast. Vanwege de Coronamaatregelen kon dit helaas niet tijdens een thuiswedstrijd in de kantine. Wilko en Stefanie deden daarom een rondje Heerhugowaard en bezochten Natasja ten Cate, Masja Bakker en Willem Wijdenes.

Natasja is vrijwilliger van de maand april. Natasja heeft zich dit jaar zeer actief ingezet voor de activiteitencommissie en is een drijvende kracht achter de organisatie van het Stefanie van der Gragt toernooi. Helaas kan dit toernooi niet doorgaan, maar de voorbereiding voor volgend jaar staat. Masja is vrijwilliger van de maand mei en is sinds een jaar coördinator van de onderbouw en heeft inmiddels de lichtingen JO8 t/m JO13 onder haar hoede. Sinds kort heeft zij daarbij ondersteuning van Daniëlle. Willem, vrijwilliger van de maand juni, is al sinds de Beukenlaan een bekende vrijwilliger van Reiger Boys. Hij heeft vele rollen vervuld in deze jaren, zoals speler van het eerste, trainer van verschillende jeugdteams en vrouwen 2 en is de laatste jaren een bekend gezicht achter de bar. Alledrie de vrijwilligers kregen bloemen, een VVV bon van de Vrienden van Reiger Boys en 25 euro op hun clubcard gestort.

 

Natasha, Masja en Willem, bedankt voor jullie inzet!

Bestuur v.v. Reiger Boys

P.s. Volgend seizoen gaan we weer verder met de vrijwilligers van de maand. Wil je alvast je stem uitbrengen? Doe dat dan hier.

IMG 2962 kl

IMG 2963 kl

IMG 2965 kl

IMG 2967 kl

IMG 2969 kl

IMG 2971 kl

IMG 2973 kl

IMG 2977 kl