IMG 2898 siteWe zijn verheugd te kunnen melden dat we per begin van het nieuwe voetbalseizoen een nieuwe hoofdsponsor hebben voor de complete Vrouwen en Meiden afdeling. Afgelopen donderdag is een drie jarige sponsorovereenkomst getekend waarbij alle Vrouwen en Meiden teams gaan spelen met het logo van SINA Voetballab op het wedstrijdshirt.

SINA Voetballab is gevestigd in Beverwijk en is gespecialiseerd op het gebied van revalideren en verbeteren van de prestaties van voetballers. Afgelopen jaar hebben al verschillende teams / spelers gebruik gemaakt van deze expertise en door deze samenwerking zullen meer teams en spelers hier de komende jaren gebruik van gaan maken. SINA voetballab (www.voetballab.com) zal zich binnenkort nader presenteren via onze website en FaceBook pagina.

Op de bijgevoegde foto van links naar rechts Tom Durge van SINA voetballab, Siamak Azadi (CEO SINA voetballab) en Rick Zwanenburg (bestuurslid Reiger Boys). Namens Reiger Boys heeft de nieuwe hoofdponsor een bedrukt wedstrijdshirt in ontvangst mogen nemen die een mooie plek gaat krijgen in het bedrijfspand in Beverwijk.

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie v.v. Reiger Boys

IMG 2898 site