Heren 2 zo goed als zeker van de Knock – Outfase in de Districtsbeker voor Reserve – teams. Na de 4 – 0 winst op WV – HEDW 6 van vorige week, won het elftal van trainer / coach Kebabci opnieuw. Reiger Boys heren 2 won in Amsterdam van Geuzen / Middenmeer Heren 2 met maar liefst 1 – 6. Na 45 minuten spelen was de stand echter 1 – 1.

Wie speelden er voor Reiger Boys Heren 2: Brian Blankert (K); Joris Meuwese, Pim de Bruine, Sergio Enotionmwan, Willem de Krijger, Jens Klant, Jermaine Pichotte, Robin Wezepoel, Dylan Barsingerhorn, Abish Tharmalingam en Kay Besseling;

Wissels:In de 35e minuut moest Jermaine Pichotte zich laten vervangen, hij was in de 1e helft geblesseerd geraakt. Zijn vervanger was Nils de Wit. Alwin Singer verving in de rust Pim de Bruine. En in de 60ste minuut kwam Beau Vodde in plaats van Dylan Barsingerhorn

Reiger Boys Heren 2 was vanaf de 1e seconde de betere ploeg, hadden alleen in de 1e helft pech in de afronding. Gezien de 1 – 1 ruststand. Maar in de 2de helft werd de wedstrijd gauw beslist door de mannen van het 2de elftal. Doelpunten Abish Tharmalingam (1), Kay Besseling (2) en Beau Vodde maakte een loepzuivere hattrick (de 2de speler van de Heren – selectie van Reiger Boys)

In de uitwedstrijd van Reiger Boys Heren 2 van volgende week zaterdag, heeft het 1 punt nodig om zeker te zijn van de Knock – Outfase van de Districtsbeker.