rbnieuw2Het seizoen is nu een paar weken van start en ondanks de geldende Corona maatregelen zijn we over het algemeen tevreden.

Complimenten voor de ontvangstdienst
We zijn zeer tevreden over de ontvangstdienst. Iedereen is aanwezig en voert de taken goed uit. De ontvangstdienst wordt door ouders en oudere jeugdspelers gedaan en zij spelen een belangrijke rol bij het goed laten verlopen van de wedstrijddagen. De geldende maatregelen worden hier goed uitgevoerd en er wordt ook op aanvraag weer limonade uitgedeeld in treetjes, geheel Corona Proof. Complimenten voor Daniëlle Nijssen als nieuwe coördinator voor de ontvangstdienst en dank aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan de ontvangstdienst.

Kleding en materialen
Alle teams zijn aan het begin van het seizoen voorzien van materialen zodat gestart kon worden met (oefen) wedstrijden. Ook spelen alle teams in een nieuw wedstrijdtenue (shirt, broekje en kousen) Niet 100% van alle kleding past maar er zijn mogelijkheden tot ruilen tijdens de ruildagen op 13 en 14 oktober. Zie hier.

Scheidsrechters
Er worden weer meer scheidsrechters ingezet en ook zij houden zich aan de maatregelen, dat is goed nieuws. We kunnen echter nog steeds extra scheidsrechters gebruiken. Het is al fijn als er per team één of meerdere ouders vast willen fluiten als er geen scheidsrechter is. Wil je dit doen? Geef dit dan door aan de trainer. Wil je ook andere wedstrijden fluiten? Meld je dan bij onze nieuwe scheidsrechterscoördinator, Marilia Bischot via planningscheidsrechters@reigerboys.nl Wil je meer weten over de rol van scheidsrechter en de spelregels voor als je moet fluiten als ouder? Kom dan vrijdag de 25e naar de speciale bijeenkomst, zie ook hier.

Kantine
In de kantine gaat het over het algemeen goed al moeten we mensen er nog regelmatig op wijzen om te gaan zitten bij het nuttigen van de consumptie en om zich te registreren. Registreren kan via het scannen van de QR-code of handmatig via een lijst bij de kassa. Keukenpersoneel vinden is nog wel een aandachtspunt, hiervoor zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, zodat de keuken ook iedere zaterdag de hele dag open kan blijven. Dus wil je een paar uur ondersteunen in de kantine op zaterdag? Meld je dan aan via kantineplanning@reigerboys.nl

Al met al een goed begin en iedereen bedankt voor de positieve bijdrage!

Met sportieve groet,
Bestuur Reiger Boys