week van de scheidsrechterOok dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De ‘Week van de Scheidsrechter’ is van 3 tot en met 11 oktober 2020.

Scheidsrechters zijn van groot belang voor het voetbal bij Reiger Boys. Of het nu een voetbalvader, een scheidsrechter van Reiger Boys of een KNVB official is. Zij maken mede mogelijk dat de spelers elke week van de sport kunnen genieten. Reiger Boys zal in de ‘Week van de Scheidsrechter’ op een mooie wijze de scheidsrechters bedanken voor hun vrijwillige inzet die uiterst gewaardeerd wordt.

De spelers zullen op hun eigen manier tijdens deze week ook wat extra's doen voor alle scheidsrechters. De trainers en begeleiders zijn hierover geïnformeerd, zo verklappen de verrassing nog niet.

Ook willen wij spelers vragen om deze week even stil te staan bij het eigen handelen in het veld en het handelen richting de scheidsrechters. Het is goed om te realiseren dat scheidsrechters goedwillende vrijwilligers zijn die hun uiterste best doen om de wedstrijd in goede banen te leiden. Daarom is het belangrijk om ze altijd het respect te geven dat ze verdienen tijdens de wedstrijd en ze altijd te bedanken na de wedstrijd.

Wij wensen iedereen een fijne en sportieve ‘Week van de Scheidsrechter’.

Met sportieve groet en mede namens het bestuur
Marilia Bischot, coördinator scheidsrechters