De meiden van O11 namen het afgelopen weekend op tegen het sterke SSV, uit Stompetoren. Die hadden gewonnen van Bergen, waar onze meiden met ruime cijfers van had verloren.

De tegenpartij begon inderdaad sterk en was veelvuldig in de aanval. Julia was als keepster, in de eerste helft, echter bijna niet te passeren. Alleen een bal, die als voorzet bedoeld was, vloog de bovenhoek in. Met twee scherpe counters sloeg Reiger Boys echter toe. Op mooi aangeven van Dewi en Jade, werd Fréderique twee keer in stelling gebracht en beide keren rondde ze het kalm en netjes af. Fréderique had sowieso een blik spinazie op als ontbijt. Als een losgeslagen tank baande ze zich een weg door de verdediging, waarbij ze de grootste van de tegenspeelsters omver duwde en in verslagenheid achterliet. 1-2 met rust! Zit er een stunt in??

In de tweede helft speelde Reiger Boys ook goed, maar gingen ze, in hun enthousiasme, iets te massaal naar voren, waardoor SSV in overtal een aantal keer kon scoren. Linn keepte de tweede helft gelukkig bijna foutloos. Ze stopte zelfs een penalty. ( als de bal richting hoofd gaat, niet je handen voor je gezicht houden, meiden!). Ondertussen kreeg Reigerboys ook nog kansen. Helaas werd daarbij de bal een paar keer niet overgespeeld naar de vrijstaande teamgenoot.

Reiger Boys bleef knokken. Tess kreeg een bal vol in het gelaat, maar gaf pas toe aan de pijn, toen de bal weggespeeld was en ze gewisseld was.

Toen de strenge, doch rechtvaardige scheidsrechter een einde maakte aan het spektakelstuk, stond de score van 5-2 op het scorebord. Helaas geen stunt, maar de trotse coaches zagen wel de beste wedstrijd van het seizoen. Iets minder angst in de duels en meer concentratie aan de bal, en winst komt er aan!

De penaltyserie werd wel ruim gewonnen. MO11 heeft dit seizoen sowieso 5 van de 6 ( oefenwedstrijd meegerekend) penaltyreeksen gewonnen.