Plantjes 1Als bestuur van Reiger Boys hebben we de Nationale Vrijwilligersdag aangegrepen om onze vrijwilligers te bedanken. In deze tijd missen we het sociale aspect van het verenigingsleven terwijl veel vrijwilligers toch hun werk doen of juist niet kunnen doen. Om al deze mensen te bedanken hebben we samen met Amigo Plant, hoofdsponsor van de JO 10 t/m 13 een gezamenlijke actie bedacht: vetplantjes in de clubkleuren -voorzien van een kaartje- persoonlijk overhandigen aan de vrijwilligers.

Dat betekende:

  • alle vrijwilligers in kaart brengen inclusief hun rol en adres (en klopt deze nog ;-) Met dank aan Els van de ledenadministratie.
  • kaartjes met 'vrijwilliger bedankt' werden gedrukt door Saen screen graphic productions
  • vrijwilligers vragen om de plantjes rond te brengen. Met dank aan bestuur, coördinatoren, MOT, sponsorcommissie en anderen is dat gelukt. Bedankt allemaal!
  • een persbericht schrijven. Dit bericht is opgepakt door diverse lokale nieuwssites zoals Heerhugowaardsdagblad en Rodi Media en door Radio NH fragment
  • de 300 planten in ontvangst nemen en verdelen onder de bezorgers. We hebben geprobeerd om iedereen zoveel mogelijk zijn eigen mensen te laten bezorgen.
  • de reacties waren overweldigend, van 'deze gaat op mijn werkkamer' tot 'mijn vrouw heeft er ook één, deze is alleen voor mij om naar te kijken' en we hebben vele vrijwilligers op de foto mogen zetten, zie de collage van foto's bij dit bericht
  • dat het ook leuk is om ze rond te brengen, lees je in het verslag hieronder van Nicole Nieuwboer, coördinator JO 15 t/m 19 en Masja Bakker coördinator JO 10 t/m 14. Bedankt meiden!

Maandag 7 december is het de nationale vrijwilligersdag. Reiger Boys heeft een hele leuke actie bedacht om alle vrijwilligers te bedanken. Er werd ons als coördinatoren onder- en bovenbouw gevraagd of we wilden helpen met het rond delen van deze plantjes. Natuurlijk wilden we dat maar dan wel onze “eigen trainers en begeleiders”. Op donderdagavond hadden we beide afzonderlijk van elkaar al een ronde langs vrijwilligers gedaan. Ook toen kwamen we elkaar tegen! Het was wel jammer dat een aantal vrijwilligers niet thuis waren. Maar degene die thuis waren, waren blij verrast. Ook was het erg leuk om al onze trainers weer even te zien en vooral te spreken. Want ja in deze “bijzondere Corona tijd” spreek je elkaar veels te weinig. Vrijdagavond gingen we samen langs onze trainers en begeleiders, nou wat hebben we gelachen. De Tom Tom stuurt je gewoon de plomp in.. We hebben een ontzettend leuke avond gehad. Ik wil hierbij dan ook mijn mede coördinator en chauffeur hiervoor bedanken! Bedankt Masja!!

Al met al een geslaagde actie en we wensen iedereen mooie weken.

Bestuur v.v. Reiger Boys

P.s.: wist je dat het plantje slechts een paar druppels water per maand nodig heeft?

Plantjes 3 Plantjes 4 Plantjes 7 Plantjes 8
Plantjes 9 Plantjes 10 Plantjes 11 Plantjes 12
Plantjes 13 Plantjes 14 Plantjes 15 Plantjes 16
Plantjes 17 Plantjes 18 Plantjes 19 Plantjes 20
Plantjes 21 Plantjes 22 Plantjes 23 Plantjes 24
Plantjes 25 Plantjes 26 Plantjes 27 Plantjes 28a
Plantjes 29 Plantjes 30 Plantjes 31 Plantjes 32
Plantjes 33 Plantjes 34 Plantjes 35 Plantjes 36
Plantjes 37 Plantjes 38 Plantjes 39 Plantjes 40
Plantjes 41 Plantjes 42 Plantjes 43 Plantjes 5