Happy 2021We zagen het natuurlijk aankomen: het coronavirus zorgt er ook voor dat een jarenlange traditie doorbroken wordt. Dus deze keer geen nieuwjaarswedstrijden met “de oudjes”, geen lunch met onder anderen de ereleden en leden van verdienste en geen nieuwjaarsreceptie.

Van Beukenlaan tot Lotte Beesedijk
Al in de 70’er jaren van de vorige eeuw (!) werden op het complex aan de Beukenlaan nieuwjaarswedstrijden gespeeld tussen oud-eerste elftalspelers en het eerste team, gevolgd door een drukbezochte receptie. Initiatiefnemer daarvan was onze bekende Leen Blind (helaas overleden). Leen heeft tot aan de Lotte Beesedijk de organisatie gehad. Na hem was het Dinand Bakker die het stokje overnam. Dinand heeft zeker ook een jaar of 6 à 7 de nieuwjaarsactiviteiten op zich genomen.

Achtste keer
Deze keer zou het op 3 januari 2021 voor de 8ste keer zijn dat ondergetekenden de traditionele dag zouden organiseren. Het hele draaiboek lag al klaar, met alles erop en eraan: de uitnodigingen, de bestellingen voor de lunch, de muziek, de kleedkamerindelingen, de berichten voor de website, het ontwerp voor het boekje, noem maar op. Helaas mocht het niet zo zijn. We zijn genoodzaakt om af te zien van welke nieuwjaarsactiviteit dan ook. Een gezamenlijke nieuwjaarswens naar elkaar, onder het genot van een drankje en een hapje zit er niet in. En wat ook jammer is: we kunnen de “oudjes” niet als veulens in de wei zien huppelen.

Optimistisch
We gaan echter niet zitten treuren. We gaan er van uit dat we volgend jaar weer vol gas kunnen geven en er net als in voorgaande jaren een prachtige dag van kunnen maken. Ondergetekenden kunnen niet wachten om weer aan de voorbereidingen te beginnen, voor de nieuwjaarsactiviteiten in 2022. Tegen de “oudjes” zeggen we: houd je conditie op peil en bereid je extra voor, voor over een jaar!

We wensen iedereen mooie kerstdagen toe en een gezond (!) en sportief 2021 toe.

Peter Coesel
Hans van der Veldt

Happy 2021