RB Vomar 4Supermarktorganisatie Vomar Voordeelmarkt wordt hoofdsponsor van de kabouters en onder 8/9 teams van de voetbalclub Reiger Boys in Heerhugowaard. Deze samenwerking is vandaag bekrachtigd door het ondertekenen van een contract waarin voor minimaal twee seizoenen het sponsorschap wordt aangegaan, met optie tot verlenging van nog eens drie seizoenen. De samenwerking start met ingang van het seizoen 2021/2022.

Samenwerking
Veel teams van Reiger Boys zullen vanaf deze zomer in een Vomar wedstrijdshirt gaan spelen. Het gaat om alle jeugdteams uit de groep kabouters, onder 8/9 en enkele andere teams, waaronder 2 seniorenteams. Wilko Bakker, verantwoordelijk voor Commerciële zaken bij Reiger Boys, is blij met de samenwerking met Vomar: “We zijn erg blij met Vomar als nieuwe sponsor. Vanaf het eerste contact werd er door Vomar meegedacht over de samenwerking bij diverse activiteiten en toernooien voor de jeugd. Dat is voor ons heel belangrijk.”

 

Lokaal betrokken
Ook voor Vomar sluit de samenwerking naadloos aan op haar doelstelling om lokaal betrokken te zijn als ‘een goede buur’. Marketing Manager Chantal Dane: “Vomar is met drie winkels en een vierde onderweg, sterk aanwezig in Heerhugowaard en daardoor kennen we onze klanten en buurten goed. Met deze samenwerking willen we onze betrokkenheid verder vergroten en deze mooie club ondersteunen. En dat is juist in deze moeilijke periode extra welkom.”

Leuke activiteiten
Met de sponsordeal ondersteunt Vomar de club niet alleen financieel maar worden er ook gezamenlijke activiteiten opgezet met een grote focus op gezondheid en vitaliteit. Zo komt er een Vomar-toernooi, een spaaractie met voetbalplaatjes van de verschillende teams en een extraatje voor de vrijwilligers. De leden hoeven niet te wachten tot het nieuwe voetbalseizoen start en kunnen direct al profiteren van korting op boodschappen en ze maken kans op 1 minuut gratis winkelen. Zij worden hier via een brief over geïnformeerd.

RB Vomar 1

Ondertekening overeenkomst in bestuurskamer. Van links naar rechts: Stefanie Hoogland + Wil Verkooijen (Reiger Boys)
en Sanne Totté + Chantal Dane (Vomar).
Foto gemaakt door DP Sportfotografie.

RB Vomar 2

Achtergrond: Wil Verkooijen, Stefanie Hoogland en Wilko Bakker. Voorgrond: Chantal Dane en Sanne Totté.
Foto gemaakt door DP Sportfotografie.

RB Vomar 3Reiger Boys Onder 8-4 spelers in nieuwe wedstrijdshirts met Vomar logo.
Foto gemaakt door DP Sportfotografie.