rbnieuw2Nu we dit bijzondere voetbalseizoen bijna afronden zijn wel alweer druk met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Een hopelijk weer vol voetbalseizoen met veel kantinebezoek en activiteiten. Om de activiteiten te organiseren zoeken we nog vrijwilligers. Er zijn diverse activiteiten waar we nog organisatoren voor zoeken.

Barbecues
We starten het seizoen met barbecues voor alle lichtingen van de jeugd. Wil je een handje helpen op één van de avonden, meld je dan aan via de link onderaan dit bericht.

Reiger Boys Voetbaldag
In de herfstvakantie, voorjaarsvakantie en de meivakantie organiseren we een Voetbaldag waar spel en plezier hand in hand gaan. Deze dag is inmiddels een echte traditie en we hebben alle informatie en vaste vrijwilligers die willen helpen. Vind je het leuk om dit te coördineren? Meld je dan aan!

Vrijwilligersfeest
De datum ligt nog niet vast maar komend seizoen willen we graag weer een leuke avond organiseren voor onze vrijwilligers. Vind je het leuk om te helpen met de datum plannen, een thema te bedenken en de organisatie? Meld je dan aan!

 

Verkoopacties
Dit seizoen hebben we een succesvolle Paashaasverkoop gehad. We hebben nog veel meer ideeën voor verkoopacties. Lijkt het je leuk om dit te coördineren en aan te sturen? Meld je dan aan!

Gezellige avonden in de kantine
We willen meer activiteiten organiseren in de kantine. Naast het Keezen en de 7x7 wat we al hebben, zoeken we nog mensen die willen meehelpen met het organiseren van bijvoorbeeld voetbalkijkavonden (bijvoorbeeld wedstrijden van het Nederlands Elftal Mannen en vrouwen, Champions League), filmavonden, Pubquiz of andere activiteiten. Help je mee dit vorm te geven?

Voor alle activiteiten geldt dat we stappenplannen en informatie hebben, de data die al gepland zijn, vind je in de activiteitenkalender, zie link.

Vrijwilligersappgroep
Reiger Boys heeft ook een appgroep voor vrijwilligers die af en toe iets willen doen. In deze groep worden regelmatig oproepjes geplaatst. Als je in de groep wilt worden opgenomen, geef dit dan aan in het aanmeldformulier voor vrijwilligers.

Wil je meer weten over bovenstaande? Bel dan met Stefanie Hoogland op 06-41918196 of kom aanstaande zaterdag 19 juni tussen 10 tot 12 uur langs in de kantine.

Aanmelden als vrijwilliger kan hier.

Op naar een sportief én gezellig jaar!

Met sportieve groet
De activiteitencommissie

Wist je dat we ook nog scheidsrechters en kantinevrijwilligers kunnen gebruiken? Meld je aan via de link of mail naar Eric Smit (planningscheidsrechtersrb@reigerboys.nl) of Cindy Talma (kantineplanning@reigerboys.nl)