rbnieuw2Beste leden en beste bezoekers van Reiger Boys,

De Corona regels en de QR code is iets wat ons allen bezig houdt. We kunnen succesvol terugkijken naar afgelopen zaterdag. Uiteraard zijn we geholpen door het mooie weer die dag. Aangezien we nu de periode ingaan dat het weer verandert willen we toch een aanpassing doen aan onze implementatie.

We willen iedereen van 13 jaar en ouder die plaats neemt in de kantine om zijn of haar consumptie te nuttigen, vragen om in bezit te zijn van een geldig Coronatoegangsbewijs en vanaf 14 jaar en ouder ook een geldig legitimatie bewijs bij zich te hebben. Om deze vervolgens te tonen wanneer wij er naar vragen. Omdat wij van mening zijn dat we onze vrijwilligers niet willen belasten met de taak dit te handhaven zal er op gezette tijden een beveiliger aanwezig zijn die voor ons de handhaving zal verzorgen.

Samengevat:
WEL - Coronatoegangsbewijs nodig is vanaf 13 jaar (en 14 jaar en ouder inclusief legitimatie) als je zittend je consumptie nuttigt
GEEN - Coronatoegangsbewijs nodig wanneer je afhaalt en je consumptie buiten nuttigt

Wij beseffen dat deze maatregel niet gastvrij overkomt, toch willen we iedereen vriendelijk vragen om geen discussie over nut, noodzaak of principes met de controleur of met onze vrijwilligers aan te gaan. Wij als Reiger Boys respecteren iedereen zijn mening of opvatting. Toch zijn dit de regels waar we ons aan moeten houden zodat wij geen risico lopen op een boete of zelfs sluiting van de kantine.

Wij rekenen op jullie begrip en medewerking om er zo een sportief en veilig seizoen van te maken.

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys