Voetballogo Vrienden van RBZaterdag 16 oktober konden er weer 4 nieuwe Vrienden bijgeschreven worden. Zonder aarzelen meldden zich de volgende Vrienden aan: Eric de Hart, Simone van der Kraan, Norman Talma en Ad Jongepier. Natuurlijk zullen hun namen ook een plaatsje krijgen in de vitrine in de kantine.

De “Vrienden” zijn jarig!
Dit jaar bestaan de “Vrienden van Reiger Boys” 25 jaar. Al die jaren hebben de Vrienden de club gesteund met vele, vele acties. Veel is er voor de jeugd gedaan, de MOT-onderhoudsploeg, de toernooien, de aankleding van de kantine, enzovoort. En net als afgelopen zaterdag ontvangen alle vrijwilligers-van-de-maand een cadeaubon van De Vrienden.

We willen weer naar de 100!
In de Vrienden-vitrine is nog genoeg ruimte voor nieuwe Vrienden. Wil je daar ook je naam in hebben? Doen! Je kunt je eenvoudig aanmelden bij de Vrienden door een mailtje te sturen naar: devrienden@reigerboys.nl Het zou heel mooi zijn als ook onze wat jongere leden zich aanmelden. Kom op, selectiespelers van vrouwen en mannen, en andere teams, laat je niet kennen en meld je aan.

Vrijdag 10 december: Vriendenavond en businessclub
Op 10 december vieren de Vrienden het 25-jarig bestaan, samen met de leden van de businessclub (20-jarig bestaan) Alle Vrienden + partner krijgen daarvoor een uitnodiging. De voorbereiding voor de avond zijn in volle gang.