Voetbaldag 201021

Ondanks de slechte weersvoorspellingen, was de voetbaldag vorige week weer een groot succes! Op het terrein van Reiger Boys hebben 47 kinderen zich in de herfstvakantie uitstekend vermaakt met een aantal activiteiten, lunch en in de middag een toernooi. Helaas waren de weersvoorspellingen in de ochtend te heftig om het levende tafelvoetbalspel op te zetten, deze hebben de kinderen op één van de volgende voetbaldagen tegoed. Gelukkig zijn de voorspellingen niet uitgekomen en hebben we het bijna de hele dag droog gehad.

De kinderen hebben zich super sportief gedragen en zijn met een voldaan gevoel naar huis gegaan. We hebben ook een aantal evaluatiepunten waar we de volgende voetbaldag mee aan de slag gaan, zoals bij de activiteiten met een vriendje in je groepje, maar tijdens het toernooi eerlijker op sterkte indelen. Hier gaan we mee aan de slag!

Anna Folkertsma heeft de hele dag foto’s en filmpjes gemaakt en hier een superleuk filmpje van gemaakt: https://youtu.be/seUlPUbcvJE 

Bij deze willen we graag alle vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun inzet en enthousiasme: Aaron Kos, Demelsa Neele, Imran Yarrouli, Iris van der Wolf, Julian Bruins, Koos Koster, Leon Zeneli, Noah Tamminga, Rianne Tamminga & Stef Woudenberg. Mede dankzij jullie was het een geslaagde dag! Tot de volgende keer.

Sportieve groet,
Kay Brands & Simone van der Kraan
Organisatie Voetbaldag