strandtraining 2006 bGisteren was de dag dat we weer de traditionale strandtrainingen zouden houden voor de jeugd. Helaas kon dit vanwege de Corona maatregelen net als vorig jaar niet doorgaan. De strandtrainingen voor de jeugd zijn gestart sinds wij verhuisd zijn van het oude complex op de Beukenlaan naar de Wending. Deze zijn altijd georganiseerd door Nico de Krijger. In de wandelgangen ook wel de vader van de strandtrainingen genoemd. 

In de begin jaren gingen de jeugdteams in groepjes met ouders en begeleiders per auto naar het strand in Bergen aan Zee. Vaak was het mooi weer maar er zijn ook wel jaren geweest dat het erg koud was. Dus de vanuit de kantine meegenomen koffie was zeer welkom. Een jaar of tien geleden moesten we vanwege ijzel uitwijken naar een alternatieve locatie en dat was het Strand van Luna. De jaren daarop is het bij deze locatie gebleven want de teams konden dan lopend of per fiets naar de training.

Als afsluiting was het in de instructieruimtes soep met stokbrood en kruidenboter eten. Niet alleen voor de spelers maar ook voor de begeleiders en ouders die meehielpen. In het archief hebben we verschillende foto's kunnen vinden. Op naar volgend jaar.

strandtraining 2006 a

IMG 0170

IMG 0174

IMG 0184

IMG 0189

 MG 1517 2

Strandtraining 2019

Strandtraining 2014 3

strandtraining 2006 b