IMG 1942 16x9 lr

Jeetje jongens en meiden, wat hebben wij het vandaag onwijs getroffen met het weer! Het was een topdag, niet alleen qua weer maar ook door alle blije koppies die ons de hele dag door passeerden! Oké, natuurlijk soms ook wel heel even een minder blij koppie, maar die verdwenen vaak alweer snel:).

Op het terrein van Reiger Boys hebben vandaag 51 kinderen zich uitstekend vermaakt met diverse activiteiten, een lunch en in de middag een toernooi. In de ochtend waren er zeven activiteiten opgezet zoals een pana kooi, een gatendoel, een voetbalschietschijf, estafette en diverse techniekoefeningen. De kinderen hadden zelf groepjes gemaakt, samen met hun vriendje(s) en/of vriendinnetje(s) en werden begeleid door jongens uit JO15-1 en JO16-3. Na de lunch zijn de groepjes herverdeeld in teams van ongeveer gelijke sterkte om het toernooi voor iedereen zo leuk mogelijk te houden. Alle kinderen zijn met een prijs naar huis gegaan (dit doen we overigens niet elke voetbaldag;)). Jens Tjeertes is verkozen tot de sportiefste speler van de dag!

Alle kinderen hebben zich super sportief gedragen en zijn met een voldaan gevoel naar huis gegaan!

De foto’s van deze voetbaldag vind je hier: link

Bij deze willen we graag alle vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun inzet en enthousiasme: Noah Tamminga, Colin Bogers, Aaron Kos, Kai Talma, Iris van der Wolf, Julian Bruins, Boaz Verkerk, Demelsa Neele, Rianne Tamminga & Ruben van der Kraan. Mede dankzij jullie was het een super geslaagde dag, thanks guys!

Sportieve groet,
Kylian Koot & Simone van der Kraan
Organisatie Voetbaldag