Foto SimoneEen groot deel van onze leden & ouders/verzorgers heeft vast wel eens van mij gehoord, maar ik wil mijzelf graag nog wat nader voorstellen. Ik ben Simone van der Kraan, 39 jaar en een hele enthousiaste vrijwilliger bij Reiger Boys. Naast mijn fulltime baan vervul ik diverse taken bij Reiger Boys. Sinds de start van dit seizoen heb ik vooral de organisatie van de jeugdactiviteiten op mij genomen en kan je mij ook vaak achter de bar vinden. De afgelopen maand zijn er een aantal taken aan mijn portefeuille toegevoegd, waaronder de coördinatie van de ontvangstdienst. Ondanks dat ik alles wat ik doe heel erg leuk vind, red ik het niet alleen. Ik ben daarom op zoek naar vrijwilligers die mij kunnen helpen om o.a. de activiteiten en ontvangstdienst zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Waarvoor zou ik jouw hulp kunnen gebruiken?

Activiteiten:
Commissielid: ik zoek twee a drie mensen die het leuk vinden om te helpen bij het meedenken en/of organiseren van de activiteiten. Hierbij kan je denken aan: Jeugdbbq’s, voetbaldagen in de vakanties (3 per seizoen), Grote Clubactie, hulp bij toernooien, Sinterklaas, Paashazenactie, AZ-kaarten actie, etc.

Een aantal vrijwilligers die bij het uitvoeren van de activiteiten willen helpen. Bijvoorbeeld d.m.v. kantineactiviteiten bij toernooien, ondersteunen op voetbaldagen (op het veld of in de kantine), voorbereidingen van de bbq’s en acties, etc.

Ontvangstdienst:
Per zaterdag 12 maart 2022 belonen we de vrijwilligers van de ontvangstdienst met twee consumptiebonnen. Hiervan kan je iets te drinken en/of eten halen in de kantine (ook een patatje of een broodje bal o.i.d.).

Voor de ontvangstdienst zou ik het liefst een pooltje willen maken met vrijwilligers die het leuk vinden om eens in de zoveel tijd (4-6 weken of vaker indien gewenst?) een ontvangstdienst van 3 uurtjes te draaien. Een ontvangstdienst houdt vooral in dat je bezoekende teams ontvangt, scheidsrechters ontvangt, limonade en koffie/thee uitgeeft en als aanspreekpunt fungeert. De diensten plannen we samen in overleg. En kan natuurlijk altijd geruild worden als het een keer niet uitkomt.

Ben je geïnteresseerd en wil je je voor één of meer van deze taken aanmelden of heb je misschien nog vragen of opmerkingen?
Je mag mij mailen, bellen & appen of meld je aan als vrijwilliger via het aanmeldformulier: https://www.reigerboys.nl/aanmelden-voor/aanmelden-vrijwilliger

Alleen samen kunnen we het leuk maken!

Groetjes,
Simone van der Kraan
Coördinator Activiteiten, Ontvangstdienst & Pupil van de week
T: 06 21838771
E: activiteiten@reigerboys.nl