IMG 3706

Woensdag 4 mei in de meivakantie was alweer de laatste voetbaldag van dit seizoen. Naast de vaste voetbaldagfans die we dit seizoen meerdere keren mochten verwelkomen, waren er dit keer ook een aantal nieuwe gezichtjes (ook van buiten onze club). Er waren veel kids op vakantie, maar gelukkig was de opkomst bij deze voetbaldag alsnog voldoende om door te kunnen laten gaan.

De kids hebben zich uitstekend vermaakt met diverse activiteiten, een lunch en in de middag een toernooi. In de ochtend hadden we zes activiteiten opgezet, waaronder diverse techniekoefeningen, een voetbaldartbord en een levend tafelvoetbalspel. De kinderen hadden zelf groepjes gemaakt, samen met hun vriendje(s) en/of vriendinnetje(s) en werden begeleid door twee dames en een aantal jongens uit JO14-2, JO15-1, JO16-2, JO16-3. Na de lunch zijn de groepjes herverdeeld in teams van ongeveer gelijke sterkte om het toernooi voor iedereen zo leuk mogelijk te houden. De top 3 van het toernooi zijn allemaal beloond met een medaille. Matts Blokdijk is verkozen tot de sportiefste speler van de dag!

Alle kinderen hebben zich super sportief gedragen en zijn met een voldaan gevoel naar huis gegaan! Het was weer een topdag en het weer was ook nog eens fantastisch!

De foto’s van deze voetbaldag vind je hier op onze FaceBook pagina.

Bij deze willen we graag alle vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun inzet en enthousiasme: Colin Bogers, Kai Talma, Iris van der Wolf, Wendy Bruins, Boaz Verkerk, Demelsa Neele, Esmee Dekker, Imran Yarrouli, Huub Langedijk, Daimy Beuker & Ruben van der Kraan. Mede dankzij jullie was het een super geslaagde dag, thanks guys!

Sportieve groet,
Jordy de Jong & Simone van der Kraan
Organisatie Voetbaldag