Mark van der HeeVanaf het eerste gesprek was er gelijk een klik en Mark was zelf ook enthousiast om bij Reiger Boys aan de slag te gaan. Inmiddels hebben wij een akkoord bereikt voor het komende seizoen 2022-2023 om Reiger Boys JO19-1 onder zijn hoede te nemen. Hij zal dat gaan doen samen met zijn trouwe assistent Rudo van den Heuvel.

Een nadere kennismaking
Ik ben Mark van der Hee (46 jaar), en ik woon samen met mijn vrouw Bianca, en dochter Cynthia in Purmerend. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Daikin als Field Service Engineer. Ik moest helaas al vroeg stoppen met voetballen ivm met een knieblessure, kort daarna ben ik het trainersvak in gerold en heb alle jeugdelftallen qua leeftijdscategorie wel getraind. De clubs waar ik als trainer actief ben geweest in de jaren zijn De Wherevogels (JO15-2 en de JO17-1) In de Zaanstreek verschillende clubs waaronder, Zaandijk (JO17-1) waar ik ook mijn UEFA-C diploma heb behaald, Fortuna Wormerveer (JO15-1), OFC (JO15-1) en Zaanlandia (JO19-1) Ook ben ik 2,5 jaar trainer geweest bij SVW’27 oa de JO17-1 en JO19-1, vanaf dit moment begon de samenwerking met Rudo van den Heuvel. Na de SVW’27 periode was Rudo ook mijn rechterhand bij ADO’20 waar we 2 jaar de JO17-1 op divisie niveau hebben getraind. Na 2 afgebroken competities door de COVID’19 had ik besloten om er even tussen uit te gaan als trainer.

365A6435 7251 45E9 A5E7 E767A4136F8BAls dan een mooie club als Reiger Boys je benadert, kan je eigenlijk geen nee zeggen. Na het positieve gesprek met Sten Schellingerhout (HO) en Dirk van Barneveld (VTZ) heb ik nog een paar wedstrijden bekeken van de huidige JO17-1 / JO19-1 en heb ik besloten deze kans en uitdaging met beide handen aan te pakken. In de toekomst wil ik nog de cursus UEFA-B gaan volgen bij de KNVB.

Ik kijk uit naar de komende periode en ga er samen met assistent-trainer Rudo van den Heuvel een mooi seizoen van maken met als grootste doel deze groep door te ontwikkelen.

Wij wensen Mark en Rudo veel plezier en succes komend seizoen.

Met sportieve groet,
Dirk van Barneveld
Bestuurslid voetbaltechnische zaken