Jip Pupil van de WeekGisteren was ik Pupil van de Week bij de Heren 1 tegen Always Forward. Ik was van te voren wel een beetje zenuwachtig. Ik moest mij melden in de bestuurskamer en daar kreeg ik een jack en een jas aangedaan. Toen mocht ik mee met de ploeg in de bespreek kamer en ging de trainer de wedstrijd voor bespreken. Dat was best lang en veel. Maar ik snapte het wel. Toen gingen we ons omkleden en klaar maken voor de warming up. Ik mocht ook mee doen en was samen met Tristan aan het overschieten en trucjes doen.

Vlak voor dat de wedstrijd begon gingen we weer naar binnen en ging iedereen zich klaar maken. Ze moedigden elkaar nog aan toen liepen we het veld op. Ik liep naast de scheids. Dit was een vrouw. Vond ik wel grappig. Toen kwam voor mij het spannendste. De aftrap nemen en proberen te scoren. Dat lukte gelukkig goed. Alleen hij telde niet mee hahaha. Helaas hadden de mannen verloren. Maar ik hoorde dat de tegenstander echt goed is en ook boven aan staat. Dan vind ik 1-0 verliezen echt goed. Na de wedstrijd kreeg ik een mooie bal met allemaal handtekeningen en allemaal lekkers.

Ik vond het een hele leuke dag en hoop dat als ik later in het eerste kom dit nog steeds is. Je maakt hier kinderen echt blij mee

Groetjes Jip van der Meij
Keeper jongens onder11-1

Jip Pupil van de Week