Hudson   Bas   Luuk   Dave

Tijdens het kampioenenbal zijn er afgelopen donderdagavond 4 vrijwilligers van de maand gehuldigd. Hudson Louis heeft de afgelopen 8 jaar zich ingezet als kaboutercoördinator en coördinator JO8 en 9. Na dit seizoen is Hudson geen coördinator meer maar wil zich op andere manieren blijven inzetten voor de vereniging. Hudson is vrijwilliger van de maand juni. Omdat het seizoen bijna afgelopen is hebben we ook alvast de vrijwilligers van de zomermaanden in het zonnetje gezet. Voor de maanden juli en augustus zijn dat Bas van Langen en Luuk Groenland. Bas en Luuk zijn trainers/coaches van de JO 13-2 en echt jongens van de club. Zij zijn beide ook speler en zetten zich in als trainer. We zijn als vereniging erg blij met jonge spelers die zich ook vrijwillig voor de club in willen zetten. Bovendien zijn Bas en Luuk ook altijd bereid om zich extra in te zetten als het nodig is, bijvoorbeeld bij de ontvangstdienst of in de kantine. Voor de maand september is Dave Koelewijn vrijwilliger van de maand. Dave zet zich al een aantal jaren in als trainer coach voor het team van zijn zoon. Hij zorgt ervoor dat de spelers met veel plezier naar de training gaan.

Alle vrijwilligers van de maand krijgen bloemen, een VVV bon van de Vrienden van Reiger Boys en 25 euro op hun clubcard gestort.

Hudson, Bas, Luuk en Dave, bedankt voor jullie inzet!
Bestuur v.v. Reiger Boys

P.s. Wil je alvast je stem uitbrengen voor de volgende vrijwilligers? Doe dat dan hier. Check daarbij ook even de lijst van vrijwilligers die al geweest zijn.

Hudson Louis lr

Bas van Langen 1 lr

Bas van Langen 2 lr

Luuk Groenland lr

Dave Koeleman lr 2

Dave Koeleman lr 1