zomeractieMet ingang van het nieuwe seizoen zijn er enkele plekken voor bordsponsoring langs het hoofdveld beschikbaar gekomen. Zowel plekken net voor de tribune (dubbelzijdig) alswel aan de dugout- of zijkanten. Ook zijn er enkele plekken langs het mini-stadion, links bij de ingang van het complex, beschikbaar.

Deze zomer hebben wij voor bedrijven die gebruik willen maken van deze sponsoroptie een speciale actie. Bij afname van een reclamebord langs het hoofdveld in combinatie met een advertentie op de schermen in de kantine voor de duur van 3 jaar, ontvangt u het eerste jaar de advertentie op de schermen (t.w.v. €150) GRATIS!

De kosten voor een enkelzijdig bord van 220x80cm bedragen 210 euro per jaar exclusief btw en voor een dubbelzijdig bord van 220x80cm 260 euro. Hierbij komt eenmalige de aanschafkosten bij van respectievelijk 240 euro (enkelzijdige), 310 euro (dubbelzijdig).

Uiteraard zijn er ook andere sponsoringpakketten beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten via sponsoring@reigerboys.nl Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op.