Vernieling scorebordHet complex van Reiger Boys is momenteel gesloten vanwege de zomerstop. De laatste tijd zijn er echter een aantal meldingen geweest van overlast en vernielingen op het complex. Niet alleen wij als vereniging maar ook omwonenden ervaren dit als uiterst vervelend.

Afgelopen vrijdagavond is er een melding bij de politie binnengekomen van vernieling aan het scorebord van Reiger Boys. De dader is bekend en er is aangifte gedaan door het bestuur van Reiger Boys.

Aan omwonenden en/of andere getuigen die iets zien of horen op het terrein buiten de gebruikelijke activiteiten om wordt geadviseerd om een melding te maken bij Heerhugowaard Sport NV (072-5675049). Heerhugowaard Sport beheert de gemeentelijke sportaccommodaties en zijn daarom buiten onze gebruikstijden het aanspreekpunt vanuit de gemeente. Heerhugowaard Sport is in overleg met de jongerenwerker in de wijk om te kijken wat zij hieraan kunnen doen. Verder hebben zij aangegeven dat overlast gemeld kan worden bij de wijkagent. Dit is Laura de Lange, zij is bereikbaar via 0900-8844.

We hopen uiteraard als bestuur dat dit niet (meer) nodig is.

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys