Week van de scheidsrechter nwBericht aan alle scheidsrechters,

Tijdens de Week van de Scheidsrechter willen we als club de tijd nemen om jullie te bedanken voor het geweldige werk dat jullie doen. Jullie zijn de stille helden van onze club, zonder jullie zouden er geen voetbalwedstrijden worden gespeeld die eerlijk, veilig en succesvol verlopen.

We snappen best dat het soms niet makkelijk is om op het veld te staan en beslissingen te nemen onder (hoge) druk. Jullie hebben de zware taak om de regels te handhaven en ervoor te zorgen dat iedereen een fijne wedstrijd speelt. Soms betekent dat dat je onder vuur ligt, maar jullie blijven standvastig en rechtvaardig. We begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is en dat er soms kritiek is. Maar we willen jullie laten weten dat we jullie inzet enorm waarderen.

Om onze dankbaarheid te tonen, willen we jullie uitnodigen voor een gezellige scheidsrechter avond op onze club. Deze avond vindt plaats op donderdag 26 oktober en begint om 18.00 uur. We kijken er naar uit om samen te komen, ervaringen te delen en een leuke tijd te hebben. Maak je geen zorgen over het eten, dat regelt de club

Jullie verdienen alle lof en erkenning die we jullie kunnen geven. Blijf met dezelfde passie en integriteit de sporten leiden die we allemaal zo waarderen.

Met oprechte dank,

Namens het bestuur en de scheidsrechterscommissie,
Rick Zwanenburg