Jan Peekel 80 jaarMet meer dan duizend leden en 300 vrijwilligers is het natuurlijk onmogelijk om iedereen te feliciteren met zijn of haar verjaardag.  Echter toch willen we graag een uitzondering maken voor onze eminence grise onder de scheidsrechtersgroep van onze club, Jan Peekel.

Voor heel veel van onze spelers en speelsters is Jan geen onbekende. Al decennia lang is hij een door iedereen graag geziene scheidsrechter op ons complex en hij is een lichtend voorbeeld hoe je sportief ouder kunt worden. Vandaag is Jan 80 jaar geworden en dat is met recht een mijlpaal.

Menigeen kan een voorbeeld aan Jan nemen, hij loopt nog voor zichzelf 2 a 3 x per week en fluit elke week met nog steeds heel veel plezier zijn wedstrijd met 2 vingers in zijn neus, tot aan het 2e selectie team van de heren en dames aan toe. Echt een prestatie van formaat en daar willen deze week graag even de aandacht op vestigen. Daarnaast is Jan ook nog een al jarenlang een zeer gewaardeerd lid van onze MOT commissie, de groep mannen die elke maandag voor de club klaarstaan om alles voor helemaal tiptop te verzorgen qua kleedkamers, materialen en het complex. Kortom, daarom een reden te meer om Jan deze week in the spotlights te zetten en hem van harte te feliciteren met zijn 80 verjaardag.

Het is echt een unicum als je op deze leeftijd nog zo fit bent en elke week met nog steeds heel veel plezier je wedstrijd fluit, want geloof mij maar, fluiten is geen makkelijke job in deze tijden. Zonder scheidrechters geen wedstrijden en daar mag ook weleens meer bij stil gestaan worden. Als je Jan de komende weken tegenkomt ,schroom dan niet om hem te feliciteren met zijn 80e verjaardag en hem te bedanken voor al zijn inzet .

De komende weken hebben we nog een paar verrassingen in petto voor Jan, alleen blijft dat nog even geheim.

Namens de Scheidsrechterscommissie
Jan Dekker