Voetbalplaatsjes 2024Alle digitale bestanden van de team- en portretfoto’s, die gemaakt zijn voor de voetbalplaatjesactie van Vomar, zijn inmiddels met alle trainers/teammanagers gedeeld. Mocht je de foto’s van jouw team/kind nog niet hebben ontvangen, check dit dan even bij je trainer/teammanager en als je inmiddels van team bent gewisseld, dan even bij je oude team.

Het promotiemateriaal dat bij Vomar Stad van de Zon en in onze kantine hing, hebben we eerlijk verdeeld over de kids die erop staan. Ze hebben het bijna allemaal al opgehaald en zijn er superblij mee. Het grote doek dat in de kantine hing, hebben we verloot en is gewonnen door Siem Balje.

Alle voetbalplaatjes die over waren na de ruilmiddag zijn uitgezocht en de meeste zijn al uitgedeeld aan trainers zodat ieder kind nog een stapeltje van zijn/haar eigen plaatje heeft. Nog niet alle teams zijn uitgedeeld, dit zal in de aankomende twee weken.

We kijken terug op een zeer geslaagde actie. Veel blije kids en volwassenen die hun boeken vol hebben gekregen. Mede dankzij de samenwerking van vele ouders die niet alleen hun eigen boeken vol spaarden, maar ook zorgden dat vele andere kids ook hun boeken vol konden plakken.

Vomar bedankt voor deze fantastische actie! Een blijvende herinnering van ons 75-jarige jubileum waar we ontzettend trots op zijn.

De vrijwilligers die geholpen hebben bij deze actie, ontzettend bedankt. Naast dat we 574 kinderen individueel op de foto gekregen hebben en bijna alle teams op een teamfoto, hebben we ook nog zo’n 750 AVG verklaringen verzameld. Het was af en toe puzzelen en leuren, maar we hebben het gewoon gefikst! Zonder de inzet van jullie hadden we deze actie nooit tot zo’n groot succes kunnen brengen. Thnx!