Marc van WonderenDe goede sportieve resultaten en de onderlinge verstandinghouding binnen de selectie van de afgelopen maanden hebben er mede toe geleid dat het bestuur van Reiger Boys maar weinig tijd nodig had om de overeenkomst met de huidige hoofdtrainer, Marc van Wonderen, met een jaar te verlengen. Het bestuur en Marc zijn uitermate tevreden over de onderlinge samenwerking en de positieve resultaten.

Beide partijen hebben het grootste vertrouwen in de toekomst. "Het heeft er alle schijn van dat nu eindelijk de lang gekoesterde wens, om op een hoger niveau te voetballen, aan het einde van het seizoen realiteit zal gaan worden. De ingrediënten zijn volop aanwezig", aldus een enthousiast bestuur.

Zoals Marc ook omschrijft is Reiger Boys een "fantastische club om voor te werken en om ook de toekomst mee in te gaan. Een club waarbij ik me ambities, in goede samenwerking met het team, het bestuur en overige leden kan realiseren. Een ieder heeft de juiste focus en dit is mijnsinziens ook de basis voor succes op zowel korte als lange termijn".

Namens het bestuur
Jack Koopmans
Bestuurslid Voetbalzaken