MinutenspelKomende zaterdag gaat de competitie voor onze selectieteams ook van start en nieuw dit seizoen is dat er bij de thuiswedstrijden van Vrouwen 1 en Heren 1 dit seizoen prijzen zijn te winnen via het Minutenspel.Voor €20,- kan je een minuut aanschaffen die het hele seizoen van jouw blijft. Valt er een doelpunt in jouw minuut dan heb je prijs. Bij de heren zijn er al heel wat minuten verkocht maar bij de vrouwen staan er nog wel wat open. Wil je meedoen? Meld je dan snel aan want komende zaterdag spelen zowel de vrouwen (12.30 uur) als de heren (15.00 uur) hun eerste thuiswedstrijd en worden de eerste prijzen hopelijk verdeeld.


Onderstaand staan de lijsten voor beide teams. Wil je ook nog meedoen? Geef dan je minuut door via de App (06-51701332) of mail (paulendiane@kpnmail.nl) en je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie of je minuut nog vrij is en de betaalgegevens. Ook donderdagavond 20-09 is er tijdens de selectietrainingen nog de mogelijkheid om één of meerdere minuten te kopen tijdens de selectietraining. Schiet dan Paul even aan op de tribune of in de kantine.

Doe mee aan dit superleuke spel wat ook nog eens wat extra spanning meebrengt tijdens de thuiswedstrijden van Reiger Boys!
Kijk hier voor meer uitleg over het Minutenspel 2018-2019

201202