Voetballogo Vrienden van RBHet gaat goed met “De Vrienden van Reiger Boys. Met enige regelmaat kunnen we nieuwe Vrienden verwelkomen, nu is dat Cindy de Ruijter.

Zoals iedereen kan weten doen de Vrienden al sinds 1996 heel veel voor de club. Inmiddels is het totaal aan bijdragen aan onze club sinds de oprichting, ruim 26 jaar geleden, opgelopen tot ongeveer…. een ton, honderdduizend euro dus! Dat geld is in de loop van de jaren besteed aan heel veel zaken. Dat varieert van de jeugdafdeling, tot de verfraaiing van de kantine, de ondersteuning van de MOT, de renovatie van de ontvangstruimte, de onlangs geplaatste Teq-tafel, de dug outs, het jaarlijkse MOT-uitje, de cadeaubonnen voor de vrijwilligers van de maand, en nog VEEL, VEEL MEER!!

In de vitrine in de kantine zijn alle namen van de Vrienden te bewonderen. Het zou fantastisch zijn als nog meer leden van Reiger Boys ook Vriend zouden worden. Dat vergroot de mogelijkheden om NOG meer voor de club mogelijk te maken.

Hoe word je “Vriend”?
Heel simpel: stuur een mail naar de vrienden@reigerboys.nl en zet daarin dat je graag Vriend wilt worden. Voor de kosten hoef je het niet te laten: een Vriend betaalt slechts €50,- per jaar (dat is nog geen euro per week). Daarmee ben je dan wel een echte Reiger Boys-vriend!

Aarzel dus niet, en meld je aan!!