BBQ 151021A BBQ 151021B

Afgelopen vrijdag was de laatste van de vier Vomar Jeugd BBQ’s. Dit keer was de beurt aan JO15 t/m JO19. Wederom een supergezellige BBQ met genoeg te eten en veel deelnemers! De 300 kipkluifjes die Vomar bij de eerste barbecue had gesponsord (en over waren), hebben we zaterdagmiddag tijdens de wedstrijd van Heren1 aan de supporters uitgedeeld!

Vrijwilligers weer ontzettend bedankt voor alle hulp!

Met vriendelijke groet,
Simone van der Kraan
Activiteitencoördinator

#Vomar #ReigerBoys #VomarJeugdBBQ

VOETBALDAG

We zijn een beetje laat, maar deze herfstvakantie organiseert Reiger Boys weer een voetbaldag. Deze vindt plaats op woensdag 20 oktober en is voor voetbalfans van O8 t/m O12. Tussen 9.15 uur en 15.30 uur kunnen de voetbalfans zich op het Reiger Boys compex weer prima vermaken! In de ochtend staan er diverse leuke activiteiten op de planning en in de middag een toernooi (speel je voor Ajax of voor Barcelona?).

Uiteraard wordt er voor een lunch, limonade, cake en fruit gezorgd en zijn er weer leuke prijzen te winnen! Om je in te schrijven hoef je geen lid te zijn van Reiger Boys.

De kosten voor deze voetbaldag zijn € 17,50 in plaats van de reguliere € 20 omdat de organisatie dit keer een beetje op zich heeft laten wachten. Dus schrijf jezelf en je vriendjes/vriendinnetjes snel in! Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Wil je een impressie van een vorige voetbaldag? Bekijk dan hier de foto’s.

Organisatie voetbaldag
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JO10 2 A JO10 2 B

Zaterdagochtend 25 september speelde de jongens van Reiger Boys J010-2 in Zwaag uit wedstrijd tegen de S.V. Westfriezen J010-1. Voor de wedstrijd hebben de jongens en de ouders een kort bezoek gedaan bij één van ons teamsponsoren Sanisale.com Zwaag. Ouders zijn met lekkere bak koffie ontvangen en de jongens na knappe overwinning van 2-6 op een zakje chips getrakteerd.

We willen Sanisale.com Zwaag maar ook onze twee andere teamsponsoren FREZON Relatiegeschenken met smaak en basisvoetbal.nl erg bedanken voor deze bijdrage.

Trainers en begeleiders Reiger Boys J010-2

 

BBQ 011021 BBQ crew 011021

Afgelopen vrijdag hielden we alweer de derde Vomar jeugd BBQ. Dit keer mochten JO11 t/m JO14 met trainers/begeleiders, ouders & broertjes/zusjes aanschuiven. Het was ontzettend gezellig, weer genoeg te eten en een mega opkomst (141 deelnemers)!

Dick en Michael (onze voorzitter en secretaris voor wie ze niet kennen) hebben samen de barbecue buiten verzorgd onder toeziend oog van Ron Beemsterboer. Mariëlle, Cindy, Stefanie, Iris en Simone hebben binnen alles draaiende gehouden. De MOT heeft alle banken en tafels buiten voor ons klaargezet en Powervrouw Demelsa was voor de tweede keer op rij onze sterke kracht die ’s middags alles op zijn plek heeft gezet!

Vrijwilligers, weer super bedankt voor jullie inzet!!

Op naar de laatste Vomar Jeugd BBQ: JO15 t/m JO19 op 15 oktober. Aanmelden hiervoor kan helaas niet meer.

#Vomar #ReigerBoys #VomarJeugdBBQ

BBQ 240921

Gisteren was de tweede Vomar jeugd BBQ. Dit keer waren de JO8 t/m JO10 aan de beurt. Het was wederom super gezellig, genoeg te eten en weer een fantastische opkomst (118 deelnemers)! Vrijwilligers, ontzettend bedankt voor jullie inzet!! #Vomar #ReigerBoys #VomarJeugdBBQ

Na een heel bijzonder voetbalseizoen, kunnen we het nieuwe seizoen gelukkig weer redelijk 'normaal' starten. Hierbij horen natuurlijk de Jeugd-BBQ’s!!!

Vomar BBQ Vomar logo vierkant

Dit jaar worden de barbecues mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Vomar, wij noemen ze daarom de Vomar Jeugd-BBQ's! Uiteraard zijn ouders, broers/zussen en vrienden ook weer welkom! Voor jeugdleden van Reiger Boys is de BBQ gratis, voor overige deelnemers aan de BBQ vragen wij een vergoeding. Limonade is gratis voor alle deelnemers. Iets anders drinken kan tegen betaling (Clubcard of pin). Dieetwensen zoals vegetarisch, halal, glutenvrij etc. graag direct na aanmelding doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag 10 september: alle meidenteams
18.30 - 19.00 uur: Onderlinge wedstrijdjes ouders/kids
19.15 uur: start BBQ

Vrijdag 24 september: JO8-JO9-JO10 
18.30 - 19.00 uur: Onderlinge wedstrijdjes ouders/kids
19.15 uur: start BBQ

Vrijdag 1 oktober: JO11-JO12-JO13-JO14 
18.30 - 19.00 uur: Onderlinge wedstrijdjes ouders/kids
19.15 uur: start BBQ

Vrijdag 15 oktober: JO15-JO16-JO17-JO19 (aanmelden is helaas niet meer mogelijk)
18.30 - 19.00 uur: Onderlinge wedstrijdjes ouders/kids
19.15 uur: start BBQ

Voor de BBQ's ben ik ook nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Heb jij zin om te komen helpen (alles klaarzetten, een bardienstje draaien en/of als bbq-man/vrouw), stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Tot dan!!
Simone van der Kraan
Activiteitencommissie

623f3801 0305 4e46 8174 84afe8f777c9

Vanmorgen de officiele laatste activiteit van het seizoen, de afsluiting van de kabouters. Na maanden mochten eindelijk de ouders, broertjes/zusjes en opa/oma's weer komen kijken naar de jongste jeugd op het complex. Ter afsluiting waren er verschillende activiteiten te doen en de 200 kinderen werden getracteerd op limonade, een ijsje, zakje chips en snoep. De meegekomen toeschouwers werden niet vergeten want die konden een gratis kopje koffie, thee of limonade ophalen.

rbnieuw2Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het volgende seizoen. De coördinatoren zijn bezig met de indelingen van de teams, er wordt gewerkt aan het nieuwe trainingsschema en aan- en afmeldingen worden verwerkt. We vragen nog even geduld want met zo'n 800 jeugdleden is het een hele klus. Vanaf 1 juni aanstaande verschijnen de (voorlopige) teamindelingen op de site.

Voor het volgende seizoen zijn er wat wijzigingen bij de coördinatoren. De verdeling zal als volgt zijn:

  • Kabouters: Hudson Louis, voor volgend seizoen wordt nog een opvolger gezocht
  • Coördinator JO8 en JO9: Hudson Louis
  • Coördinator JO10 en JO11: Carlo Sanna
  • Coördinator JO12 en JO13: Miriam Lof
  • Coördinator bovenbouw JO14 t/m JO19: Nicole Nieuwboer, tevens Hoofd jeugdcoördinator
  • Coördinator Meiden: Claudia Visjager

Mocht u vragen hebben, dan kunt u de coördinatoren bereiken. Hun contactgegevens vind je onder wie is wie (klik hier).

Op naar de afronding van dit seizoen en hopelijk een normaal nieuw seizoen.

Met sportieve groet,
Nicole Nieuwboer
Hoofd Jeugdcoördinator

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl