Zuil links 111021 Zuil rechts 111021

De twee sponsorzuilen bij de ingang van ons complex zijn weer van nieuwe stickers voorzien. Hierop zijn zijn alle nieuwe sponsoren te zien.

Vomar club is koning

Spek eenvoudig én geheel kosteloos onze clubkas door boodschappen te doen bij Vomar: dit kan nu heel eenvoudig met Club is Koning. Meld je aan via onderstaande stappen en spaar mee!

  1. Download de Vomar-app en maak hierin een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Wil je liever een fysieke kaart? Deze kun je gratis meenemen bij jouw Vomar winkel.
  2. Koppel vervolgens je kaart aan de club met onze unieke clubcode: REIGERBOYS21
  3. Laat altijd je kaart of app scannen bij je boodschappen. Je spaart automatisch mee!
  4. Vomar maakt ieder kwartaal 0.5% van het bedrag dat alle leden aan boodschappen besteden over naar onze club.
    Kortom, het is in een mum van tijd geregeld en kost jou helemaal niets extra. Koppel dus snel je kaart en spek onze clubkas!

Binnen enkele weken is jouw persoonlijke Reiger Boys clubcard ook jouw eigen Klant-is-Koning kaart. Spoedig meer informatie hierover.

Kijk voor meer informatie over clubsparen op www.vomar.nl/cik

Beeld Persbericht Vomar Reiger Boys

Als Messi of Ronaldo rondgereden worden in een limousine, welke voetballer droomt daar nou niet van? Bij voetbalclub Reiger Boys in Heerhugowaard lijkt het realiteit te zijn geworden. Een privéjet hebben ze nog niet bij elkaar gespaard, maar een limousine voor de JO9-1 kan er wel van af!

Afgelopen vrijdag verzamelden tien jeugdspelers zich bij het complex van Reiger Boys waar ze, tot hun grote verbazing, werden opgehaald door een 14 persoons Hummer H2 limousine van ruim 11 meter lang. Met een flesje kinderchampagne en terwijl de vrolijke muziek uit de luidsprekers kwam, reden de kids uitgelaten het terrein af, richting het AFAS Stadion waar ze als VIP’s werden ontvangen.

JO9 1 in actie voor Vomar

Reiger Boys JO9-1 is gisteren in actie geweest voor een promotiecampagne van hoofdsponsor Vomar voordeelmarkt. Er werden op de club een aantal foto's gemaakt en vervolgens ging het gehele team inclusief trainers in een grote limousine naar het AFAS stadion in Alkmaar. Daar werden ook nog een aantal foto's gemaakt en kregen zij een rondleiding door het stadion.

Komende week gaat de campagne van de Vomar van start. Hierin zullen de gemaakte foto's worden gebruikt. Hou goed onze website, sociale media en de regionale dagbladen in de gaten. We kunnen nog niets over de actie vermelden maar hij is zowel voor leden als ons als vereniging.

Bord Jos Blom
Bord van Westen keukens Vomar 2

De afgelopen weken zijn er op het complex nieuwe sponsorborden verschenen. Langs het hoofdveld een bord van Van Westen keukens uit Heerhugowaard en ook verspreid over maar liefst tien borden Jos Blom Kraanverhuur uit Alkmaar. Het zal bijna niemand ontgaan zijn dat op verschillende plekken de naam van de nieuwe hoofdsponsor Vomar Voordeelmarkt zichtbaar is. Van toegangspoort, hoofdveld tot de kleedkamerdeuren.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar langs het hoofdveld. Heeft u interesse, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen snel contact met u op.

Sponsorcommissie rb logoMet deze actie willen wij leden belonen als hij of zij de sponsorcommissie in contact brengt met een ondernemer die de bedrijfsnaam of product zichtbaar wil maken langs ons hoofdveld.

  • Meld de sponsor aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Overeenkomst voor minimaal drie jaar
  • Na sluiten overeenkomst ontvangt het lid 50 euro op de clubcard en te besteden in de kantine of demoshop

RB Vomar 4Supermarktorganisatie Vomar Voordeelmarkt wordt hoofdsponsor van de kabouters en onder 8/9 teams van de voetbalclub Reiger Boys in Heerhugowaard. Deze samenwerking is vandaag bekrachtigd door het ondertekenen van een contract waarin voor minimaal twee seizoenen het sponsorschap wordt aangegaan, met optie tot verlenging van nog eens drie seizoenen. De samenwerking start met ingang van het seizoen 2021/2022.

Samenwerking
Veel teams van Reiger Boys zullen vanaf deze zomer in een Vomar wedstrijdshirt gaan spelen. Het gaat om alle jeugdteams uit de groep kabouters, onder 8/9 en enkele andere teams, waaronder 2 seniorenteams. Wilko Bakker, verantwoordelijk voor Commerciële zaken bij Reiger Boys, is blij met de samenwerking met Vomar: “We zijn erg blij met Vomar als nieuwe sponsor. Vanaf het eerste contact werd er door Vomar meegedacht over de samenwerking bij diverse activiteiten en toernooien voor de jeugd. Dat is voor ons heel belangrijk.”

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl