Lukas pvdw 1Hoi, ik ben Lukas. Ik was afgelopen zaterdag Pupil van de Week. We gingen eerst in de bespreekruimte om de wedstrijd door te nemen. Daarna naar de kleedkamer nog een keer de laatste puntjes op de i zetten. Toen gingen we de warming up doen en ik mocht ook meedoen! Ik mocht ook over passen met drie spelers van het eerste.

Toen het veld op in twee rijtjes en ik mocht voorop lopen. Toen was het tijd om te scoren. Ik dribbelde het veld over en wilde eigenlijk iets leuks doen zoals de keeper lobben maar hij bleef staan dus schoot ik hem gewoon raak!

Daarna de wedstrijd kijken. We kwamen 1-0 voor door een mooi doelpunt, daarna werd het 1-1 door een vrije trap van de tegenstander; hij schoot hem van 25 meter door de lucht zo de goal in. De wedstrijd was heel spannend. Reiger Boys kwam 2-1 voor, maar o nee…in de laatste vijf minuten maakten de tegenstanders de 2-2. Jammer.

Maar toch was het een hele goede dag. In de ochtend waren we met ons eigen team kampioen geworden en daarna zo’n spannende wedstrijd, bedankt daarvoor. Ik kreeg ook nog een mooie bal. Ik was superblij dat ik Pupil van de Week mocht zijn.

Lukas

Lukas pvdw 2

Lukas pvdw 1