Anxo Neele 1Ik was Pupil van de Week ik mocht bij de heren een kijken bij Reiger Boys. Eerst moest ik bij bestuur kamer kijken hoe ze de posities gingen maken. Daarna gingen we naar de kleedkamers om omkleden. Vervolgens gingen wij naar buiten toe voor de warming up, ik mocht meedoen met de warming up en dat was erg leuk. Ze moesten spelen tegen HCSC 1 voor dat de wedstrijd begon moesten we netjes de tegen partij een handje geven. Ik mocht de aftrap nemen en ik vond dat eerst een beetje spannend maar ik vond het uiteindelijk wel heel leuk en ik scoorde ook nog eens.

Toen de wedstrijd begon mocht ik in de dug-out zitten bij de wissels en bij de coach. De eerste speelde ze wel goed maar voor de rust een nul achter. Bij de rust gingen we naar de kleedkamer en werden ze toegesproken door de coach ze moesten de corners beter tegen houden en ze mochten drinken. De tweede helft was spannend toen maakte HCSC twee nul maar Reiger Boys maakte 2-2 maar uiteindelijk scoorde HCSC de 3-2 dat was erg jammer maar het was wel spannende wedstrijd.

Ik mocht daar de bestuur kamer en mocht ik op de foto met Tom en de aanvoerder van het team en kreeg ik een bal met al de handtekeningen van het hele team heel gaaf.

Daarna kreeg ik nog een warme chocolade melk en een lekker patatje. Ik vond het echt heel leuk en gaaf en alle spelers waren heel aardig dank jullie wel.