Puck pupil van de week 251123Ik ben Puck, 11 jaar en ik voetbal in de MO13-1. Ik ben centrale verdediger en de aanvoerder van ons team. Ik vond het heel leuk om pupil van de week te zijn. Ik kreeg een speciale jas met pupil van de week erop en mocht de hele middag bij het damesteam zijn. We begonnen met de bespreking van de wedstrijd, maar vond dat nog wel lastig te volgen. De trainer, gebruikte best moeilijke woorden. Daarna gingen we omkleden en opwarmen. We deden de kruispas, de zijwaartse pas. We gingen ook sprinten, dat doen wij op onze eigen training ook. Na het opwarmen, gingen we het tenue aandoen en mocht ik voorop bij de trainers het veld oplopen.

Met Richelle deed ik de aftrap, dat vond ik heel leuk! Daarna begon de wedstrijd en mocht ik bij de meiden in de dug-out zitten, eerst was het lekker warm, maar op een gegeven moment was het wel heel koud en voelde ik mijn voeten niet meer. Het spel was heel snel met veel acties, dat was heel leuk om te zien. In de rust heb ik even een warme chocomel gedronken met m’n vriendin, die ook kwam kijken, daarna weer snel naar de kleedkamer. In de tweede helft werd er gescoord door Marouscha en kreeg ik warme thee. Opeens zei de trainer dat de meiden in de dug-out moesten opwarmen, toen zat ik alleen en werd het weer koud.

Gelukkig hebben we gewonnen. Na de wedstrijd mocht ik mee de bestuurskamer in en kreeg ik een patatje van Paula. Het leukst was dat ik van Hilde, nummer drie en aanvoerder, een bal kreeg met alle namen. Ik hoop dat ik zelf over een paar jaar zelf mijn naam op een pupil van de week-bal mag zetten. Iedereen was heel lief en ik voelde me daardoor heel fijn. Dankjulliewel voor deze leuke middag.

Groetjes Puck

Puck pupil van de week 251123