Stafanie met micOp donderdag 9 mei 2024, midden in de vakantie, komt Reiger Boys tot leven. Het Stefanie van der Gragt toernooi 2024 staat dan op het programma! Voetbalvereniging Reiger Boys organiseert dit toernooi wat speciaal is voor meidenteams vanaf de onder 11 tot en met de onder 15. De afgelopen twee jaar maakte het toernooi zichzelf bekend in de weide omgeving en staat te boek als de plek voor talent, teamgeest en sportiviteit. Dit jaar verwelkomen we teams van verschillende leeftijdscategorieën:

In de leeftijdscategorie onder 11 doen zeven teams mee, zij spelen in een poulefase waardoor er 18 wedstrijden worden gespeeld.

Ook in de onder 13 wordt een poulefase gespeeld, hier doen zes teams aan mee wat resulteert in een aantal van 15 wedstrijden. Dit jaar worden de meeste wedstrijden gespeeld

In de poules van de meiden onder 15, verdeelt over 2 niveaus worden maar liefst 36 wedstrijden gespeeld door 16 teams.

Met in totaal 69 wedstrijden kijken wij als club enorm uit naar deze dag, zeker nu blijkt dat ook de weersverwachting uitkomt als perfect voetbalweer. Het Stefanie van der Gragt Voetbaltoernooi is niet alleen een kans om te schitteren op het veld, ook leer je nieuwe mensen kennen en worden vriendschappen geboren.

Dus kom op 9 mei naar Sportpark de Wending en sluit je aan bij ons voor een dag vol spannende wedstrijden en gezelligheid. Tot dan!

Namens alle vrijwilligers die het toernooi mogelijk maken,
Rick Zwanenburg

Volg live het programma en de uitslagen via deze link