Welkom Vomar jeugdtoernooiAfgelopen weekend vond het Vomar Jeugdtoernooi plaats bij voetbalvereniging Reiger Boys, en wat een geweldig evenement was het! Verdeeld over twee dagen namen maar liefst 141 teams deel, onderverdeeld in 24 pools. Op zaterdag werd er gestreden in de 1e t/m 5e klasse, terwijl de zondag in het teken stond van de JO8 t/m JO12 hoofdklasse en de JO13 t/m JO14 divisieteams.

Het weer speelde een belangrijke rol in het succes van het toernooi. Hoewel de zaterdagochtend wat minder gunstig begon, klaarde het weer snel op en genoten spelers en supporters van heerlijk voetbalweer. Dit zorgde voor veel blije gezichten en een geweldige sfeer op de velden.

Voor alle teams stond er een beker klaar en elke speler ontving een vaantje als aandenken. Dankzij de sponsoring van Vomar konden we alle deelnemers voorzien van bidons, en de gesponsorde bananen en appels vonden gretig aftrek.

Helaas verliep de zondagmiddag niet zonder incidenten. Twee teams van buitenaf raakten betrokken bij een conflict. Dankzij de snelle interventie van onze vrijwilligers was de situatie snel onder controle. De politie kwam ter plaatse om de zaak te onderzoeken. Gelukkig waren er geen spelers of ouders van Reiger Boys bij betrokken, en voor ons is er dan ook geen aanleiding voor verdere stappen. Beide teams zijn gediskwalificeerd en gevraagd het terrein te verlaten. Geweld wordt op onze vereniging niet getolereerd.

Desondanks kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd toernooi. We danken alle teams, spelers, vrijwilligers en natuurlijk onze sponsor Vomar voor hun bijdrage aan dit fantastische evenement. We kijken nu al uit naar de volgende editie!

De toernooiorganisatie