zomeractieMet ingang van het nieuwe seizoen zijn er enkele plekken voor bordsponsoring langs het hoofdveld beschikbaar gekomen. Zowel plekken net voor de tribune (dubbelzijdig) alswel aan de dugout- of zijkanten. Ook zijn er enkele plekken langs het mini-stadion, links bij de ingang van het complex, beschikbaar.

Deze zomer hebben wij voor bedrijven die gebruik willen maken van deze sponsoroptie een speciale actie. Bij afname van een reclamebord langs het hoofdveld in combinatie met een advertentie op de schermen in de kantine voor de duur van 3 jaar, ontvangt u het eerste jaar de advertentie op de schermen (t.w.v. €150) GRATIS!

De kosten voor een enkelzijdig bord bedragen 200 euro per jaar exclusief btw, voor een dubbelzijdig bord 250 euro. Hierbij komt eenmalige de aanschafkosten bij van respectievelijk 200 euro (enkelzijdige) en 265 euro (dubbelzijdig).

Uiteraard zijn er ook andere sponsoringpakketten beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

coming soon


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl