SPONSORING: Profiteer deze zomer van scherpe kortingsactie

zomeractieMet ingang van het nieuwe seizoen zijn er enkele plekken voor bordsponsoring langs het hoofdveld beschikbaar gekomen. Zowel plekken net voor de tribune (dubbelzijdig) alswel aan de dugout- of zijkanten. Tevens doeken van zes meter breed achter de doelen. Ook zijn er enkele plekken langs het mini-stadion, links bij de ingang van het complex, beschikbaar.

Deze zomer hebben wij voor bedrijven die gebruik willen maken van deze sponsoroptie een speciale actie. Bij afname van een reclamebord langs het hoofdveld in combinatie met een advertentie op de schermen in de kantine voor de duur van 3 jaar, ontvangt u het eerste jaar de advertentie op de schermen (t.w.v. €150) GRATIS!

De kosten voor een enkelzijdig bord van 220x80cm bedragen 200 euro per jaar exclusief btw, voor een dubbelzijdig bord van 220x80cm 250 euro en voor een doek van 600x80cm 500 euro. Hierbij komt eenmalige de aanschafkosten bij van respectievelijk 240 euro (enkelzijdige), 310 euro (dubbelzijdig) en 150 euro (doek).

Uiteraard zijn er ook andere sponsoringpakketten beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op.

Onze demoshop is weer vanaf 23 september elke zaterdag geopend van 10 tot 12 uur.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl