VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen nieuwe stersponsor Reiger Boys

Tekenen overeenkomst VLIEG Reiger BoysDe voetbalhelden van Reiger Boys vliegen binnenkort het veld over met VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen als ster sponsor voor de komende drie seizoenen. Zowel de stafleden als de gehele vrouwenselectie gaan de show stelen in presentatiepakken met bijpassende sporttassen met daarop uiteraard het bedrijfslogo van VLIEG.

Ook op sportcomplex de Wending zelf kun je niet meer om VLIEG heen. Bij de ingang, langs het hoofdveld en via de narrowcasting systemen in de kantine en gangen bij de kleedkamers straalt het logo van lokale partner VLIEG je tegemoet. Daarnaast worden alle lopende verzekeringen van de club bij VLIEG ondergebracht. En wie weet welke mooie acties en aanbiedingen VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen nog voor de clubleden in petto heeft! Een betere match konden we niet bedenken…

Met maar liefst 10 kantoren in o.a. Heerhugowaard, Alkmaar, Bergen en Schagen vind je altijd een VLIEG kantoor bij jou in de buurt. Dus wil je jouw woning verkopen, een woning aankopen, heb je een verzekering nodig of wil je deskundig advies voor jouw hypotheek? Je bent van harte welkom. VLIEG maakt het makkelijk!

www.vlieg.nl

 

Tekenen overeenkomst VLIEG Reiger Boys

Op de foto Dominique Verweij (Financieel Adviseur VLIEG en tevens speelster Reiger Boys Vrouwen 1) en Wil Verkooijen (lid Reiger Boys sponsorcommissie)

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl