grensrechtervlagBen jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, wil je wat betekenen voor de club en nauw betrokken zijn bij de prestaties van onze selectie bij zowel Heren als Vrouwen? Lees dan vooral verder!!

Reiger Boys is per direct op zoek naar gemotiveerde grensrechters voor ons 1e en 2e heren elftal. Het 1e elftal is een prestatief-elftal dat uitkomt in de 3e klasse A zaterdag, het 2e elftal is eveneens een prestatief-elftal uitkomend in de reserve 3e klasse. Tevens zijn wij ook op zoek naar grensrechters voor onze prestatieve Vrouwen teams. Vrouwen 1 speelt komend seizoen in de Hoofdklasse A en Vrouwen 2 speelt in de 2e klasse A.

Als grensrechter vervul je een erg belangrijke rol binnen dit hechte collectief. Je bent nauw betrokken bij de prestaties van deze selecties en dat maakt de functie uitdagend en interessant. Het scherp vlaggen is uiteraard een pré.

Lijkt het je leuk om hier onderdeel van uit te maken? Laat het ons dan weten! Als grensrechter heb je een representatieve houding en een professionele uitstraling. Je bent minimaal 18 jaar. Je hebt een goede kennis van voetbal spelregels en een redelijke conditie.

Als grensrechter heb je een bepalende rol langs de lijn. Jij bent soms de enige die iets heeft waargenomen. Er wordt van jou verwacht om op een goede manier samen te werken met de scheidsrechter.¬

Stuur je interesse of je keuze naar: djvbarneveld74@gmail.com Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.