Pepijn de Marie Pupil van de Week 240224Hallo ik ben Pepijn de Marie en ik ben 11 jaar oud. Na een aantal jaren judo zit ik sinds dit seizoen weer op voetbal bij Reiger Boys. Heb het erg naar mijn zin. Ik speel in de JO12-4. Een hele leuke groep jongens. Sommige kon ik al van mijn school de Vlindertuin. Ik speel meestal links of rechts op het middenveld. Na de winterstop gaat het hartstikke goed. We hebben 3 gespeeld en 9 punten en ik heb zelf al een aantal keren gescoord en assists gegeven.

Zaterdag 24 februari was ik Pupil van de Week. Vond het in het begin spannend maar iedereen was zo aardig dat het gelijk weg was. Ik mocht de kleedkamer in, deed een stuk mee met de warming-up en ging daarna overschieten met de wissels spelers. Ook mocht ik de aftrap nemen. Gelukkig ging mijn schot op doel erin!

Tijdens de wedstrijd zat ik in de dug-out. Het was erg koud en hadden daarom een dekentje. Helaas heeft Reiger Boys met 0-1 verloren. Na de wedstrijd heb ik een bal gekregen als aandenken en ging ik op de foto met de aanvoerder.

Ik wil iedereen bedanken voor een hele leuke dag!

Pepijn de Marie Pupil van de Week 240224