Foto vrijwilligers Reiger BoysTer ere van de jaarlijkse Nationale Vrijwilligersdag zijn de 275 vaste vrijwilligers van voetbalclub Reiger Boys in Heerhugowaard ook dit jaar extra in het zonnetje gezet. De club organiseerde een gezellige avond waar deze vrijwilligers namens supermarktketen Vomar een heerlijke XXL-feeststol overhandigd kregen. Voor het derde jaar op rij wil Vomar als hoofdsponsor van de jeugd bij Reiger Boys deze vrijwilligers hiermee bedanken voor hun inzet bij de club.

Spil van de vereniging
Reiger Boys vervult een grote maatschappelijke rol in de buurt. De inzet van deze vele vrijwilligers is hierbij van onschatbare waarde. Zij maken het mogelijk dat de ruim 900 leden wekelijks met veel plezier kunnen trainen, wedstrijden spelen en bij de vereniging terecht kunnen voor vele andere activiteiten. De vrijwilligers zijn de spil van de vereniging en verdienen het om tijdens Nationale Vrijwilligersdag in het zonnetje gezet te worden.

Bedankt voor de inzet
Vomar is sinds 1 juli 2021 hoofdsponsor van de jeugd van Reiger Boys. Ieder jaar worden er gezamenlijk diverse activiteiten georganiseerd die gericht zijn op het stimuleren van gezonde voeding en beweging onder de jeugd stimuleren. Met deze heerlijke stol uit het feestdagenassortiment wil Vomar alle vrijwilligers van Reiger Boys bedanken die zich hier dagelijks voor inzetten.